16 april 2016
15:00

Ljungby IF

Referat: Lindås/Långasjö - Ljungby IF

Premiären avklarad, inga poäng. Vi blev hårt straffade, när vi tappade boll i uppspelslägen slog Ljungby till helt skoningslöst.
0-1 redan efter drygt 1 minuts spel, 0-2 i minut 22. Vi hade under första halvlek 2 bra chanser till mål men ena gången räddade målvakten (skott i bra läge av Hellborg) vid det andra tillfället fick Linus snedträff och bollen gick utanför. I andra halvleks början spelade vi under ca 20 minuter vår bästa fotboll för dagen men kom inte till de riktigt heta lägena. I minut 65 ökar istället Ljungby på med ytterligare ett mål och innan matchen är slut lyckas man även göra ett fjärde mål. Under andra halvlek pressar vi Ljungby bättre men bollen vill inte in i mål, närmast är Johan Gunnarsson med ett skott utifrån som dock träffar stolpen uppe vid krysset. Sammantaget gör vi för många individuella misstag för att vi skall kunna vinna en sådan här match samtidigt som vi måste sätta de chanser som vi skapar.
Detta får vi träna på i veckan innan nästa match borta mot Hällaryd (norr om Karlshamn) på lördag.